Några konvalescenter



Truls har fått klåda på vissa delar av kroppen. Efter prover så har det visat sig att det tydligen kommit efter att han har slickat sig. Så nu går han på cortisonsalva för det och tratt. Det har även visat sig efter provtagning i halsen att han hade Betastreptokocker på tonsillerna. Hur han nu har kunnat få det? För det smittas från människan och när vi var och kollade oss så hade ingen av oss bakterien. Dom andra hundarna hade det inte heller. Men nu går han även på antibiotika för det. Lite lustigt är det att vi fick gå och kolla oss allihop. När jag ringde vårdcentralen och förklarade läget så blev det först alldeles tyst i luren och sedan bad hon om att få återkomma! *S*

Ja, Truls har blå slingor i luggen! Linnéa har en förkärlek att göra honom fin. Så när vi var hos veterinären så tyckte de att en blå tratt skulle passa så fint till dom blå slingorna!



Jinx och Bibbi sympativilar med Truls.



Igår var jag inne med Figaro så han blev kastrerad och öronmärkt, därav tejpen på örat. Trodde att han skulle vara lite loj efter ingreppet. Men nejdå. Det var värre rusch än någonsin inatt. Vi som lade oss tidigt igår kväll för att äntligen få sova ordentligt en natt. Trodde vi! Men det har varit rena E6:an med katter. Suck!



Ebba gillar även hon att ligga och gosa sig på någon av dom röda bäddarna. Fast hon ser lite liten ut på dom mot dom andra lufsarna. Ebba smälter bra in i flocken nu och är bara hur mysig som helst.



Truls kan hon leka med hur mycket som helst. Jinx är som de där tuffa killarna som man ska se upp till och tråna efter. *S* Så nu mår Ebba när hon får ligga bredvid den tuffa killen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0