Några av djuren i våra liv



Läkerol är en otroligt mysig och kramgo katt. Han är den största av dom. Han älskar att ligga i knät och sträcka ut sig. Han är med på det mesta som man gör med honom.



Figaro är den minsta av katterna. Han kommer inte att bli så stor. Liknar mest katten Gustaf med sina korta, tjocka ben. När vi sitter och ska kolla på film så jagar han gärna muspekaren på duken.



Eftersom vi håller på att göra iordning i biorummet så ligger det smågrejor lite här och där på golvet. Jättekul tycker Figaro!



Emellanåt myser han lite och stryker sig uppefter någon av hundarna. Här är det Bibbi som blivit utvald.



Ebba har också tagit sig an att jaga muspekaren. Men tyvärr är den inte så lätt att fånga.



Tony tycker väldigt mycket om fåglar så vi skaffade oss en voljär. I den fanns två kanariefåglar, två zebrafinkar, två måsfinkar och två spetsstjärtade bältfinkar.



På något konstigt sätt kom den ena lilla luckan upp en kväll. Då flög två måsfinkar, en kanariefågel (den mörkare till vänster) och en zebrafink ut. Katterna fick tag i en måsfink och kanariefågeln så nu är vi två fåglar fattigare. Men nu har jag äntligen fått tag i en måsfink efter gediget ringande. Tony ska åka och köpa den efter jobbet idag. En kanariehane är svårare att få tag på. Dit jag ringer finns det bara honor.

Igår köpte jag hakar som vi satte fast öppningarna med så att dom inte kan gå upp. Christine på Hittehund rekommenderade mig sådana.



Efter att jaga muspekare och äta fåglar så blir man väldigt trött kan Figaro tala om. Det han däremot inte vet är att hans husse var så arg på honom att han ett tag funderade på avlivning istället för kastrering. *S*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0